promoclips, budgetclips, MLclips, XLclips, bedrukte paperclips, promo clips, budget clips, ML clips, XL, clips

Promoclip Digitaal

Vanaf: €0.19

< Terug

Promoclip Digitaal
Gemaakt met als basis de originele promoclip.
Dezelfde kwaliteit maar als verschil dat de bedrukking op een sticker is.
Verpakt per doosje van 100 stuks
De oplossing voor de kleinere oplage. Deze clip is namelijk al leverbaar vanaf 1.000 stuks, ofschoon de eigenschappen identiek zijn aan de originele promoclip.
Budgetclips worden voorzien van een digitaal bedrukt etiket in plaats van de gangbare tampondruk . Dit maakt levering in geringe aantallen mogelijk.
 To prepare your instant Quotation
- Enter quantity in box to your right.
- Select required print option below.
- Click add to cart.
- The quote will be emailed to you within seconds.

Branding Options: Quantity: Price: Setup:
Vaste Kosten digitaal 1 0.00 45.00
Vaste Kosten Herhaling 1 0.00 0.00

Promoclip-Digitaal

Click hier om in te zoomen

Hoeveelheid:

Hoeveelheid:Prijs:
500€0.42
1000€0.30
1500€0.26
2500€0.22
5000€0.19


Promoclip Digitaal
Promoclip-Digitaal
Promoclip Digitaal
Vanaf: €0.19

Promoclip Digitaal Gemaakt met als basis de originele promoclip. Dezelfde kwaliteit...
Dit representatieve bureaudoosje leent zich bij uitstek voor dagelijks kantoorgebruik. Al onze clips, behalve de XL money clip, worden dan ook standaard geleverd in deze doosjes. Er zijn drie formaten beschikbaar, klein, middel en groot. Hiermee worden uw clips altijd geleverd in het doosje dat bij u past. Een uitgekiend karton voorkomt beschadiging tijdens transport en maakt vervoer naar alle delen van de wereld mogelijk.

Dit representatieve bureaudoosje leent zich bij uitstek voor dagelijks kantoorgebruik. Al onze clips, behalve de XL money clip, worden dan ook standaard geleverd in deze doosjes. Er zijn drie formaten beschikbaar, klein, middel en groot. Hiermee worden uw clips altijd geleverd in het doosje dat bij u past. Een uitgekiend karton voorkomt beschadiging tijdens transport en maakt vervoer naar alle delen van de wereld mogelijk. De oplossing voor de kleinere oplage. Deze clip is namelijk al leverbaar vanaf 1.000 stuks, ofschoon de eigenschappen identiek zijn aan de originele promoclip. Budgetclips worden voorzien van een digitaal bedrukt etiket in plaats van de gangbare tampondruk . Dit maakt levering in geringe aantallen mogelijk.